Animesuositusilta – Anime Recommendation Night

Päivämäärä: perjantai 16.8.2019
Aika: 17:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Näitä sarjoja et olekaan vielä nähnyt! (Ehkä.)

Ärsyttääkö, kun kaikki kiinnostavat suositut sarjat on jo katsottu ja kaverit suosittelevat aina vaan sitä samaa deathnouttia? Mitä ihmettä sitä oikein katsoisi seuraavaksi?

Tässä vidiksessä ei katsota Narutoa tai Attack on Titania, vaan kymmenkunta kaikkein suosituimpien sarjojen ulkopuolelle jäävää sarjaa yhden jakson verran. Senpain jäsenet pääsevät tällä kertaa suosittelemaan toisilleen omia suosikkejaan, joiden he uskovat olevan muille vielä tuntemattomia.

Sarjat vidikseen on valittu periaatteella: “Mikä on sinun suosikkisarja, jonka popularity ranking on 1000 suosituimman ulkopuolella My Anime Listissä?” Mikäli haluat päästä kerrankin näyttämään yhden jakson siitä omasta suosikkisarjastasi, jota olet koettanut saada kaikki kaverisi katsomaan jo vaikka miten monta vuotta, suuntaa Senpain Discordiin kanavalle videoiltapaja, ja kerro näkemyksesi siitä, mitä sarjaa meidän pitäisi katsoa.

Ovet aukeavat kello 17 ja animea aletaan katsoa tuntia myöhemmin.

Facebook


Date: Friday 16.8.2019
Time: 17:00-
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

These series you haven’ seen! (Maybe.)

Have you seen all the popular series that interest you and struggle to find anything new? Are your friends recommending Death Note for you third time this week? What series to watch next?

In this video night we shall not watch Naruto nor Attack on Titan. Rather we’ll watch one episode from around ten series that are not among the most popular. This time Senpai members get to recommend to each other their own favourites that happen to fall outside of the most popular series.

The series to this video night have been selected by following criteria: “What is your favourite anime series that is outside of the top 1000 popularity rank on My Anime List?” If you want to show one episode from that one favourite of yours (for once!) that you’ve tried to recommend for years to your friends, come and tell us what series you would want to watch at this video night on Senpai’s Discord server on channel videoiltapaja.

Doors open at 17:00, and the anime begins one hour later.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.