Senpain tulevia tapahtumia / Upcoming Senpai Events

Senpain tapaamiset Terrakodilla on peruttu koronaviruksen takia. Pysykää terveinä. Pääasiassa tapahtumat ovat toistaiseksi Senpain Discord-serverillä.

Perjantaina 3.7. alamme katsoa Death notea kello 19:00 Discordissa. Katsomme viisi ensimmäistä jaksoa. Sarjaa jatketaan maanantaisin ja perjantaisin kello 19:00. Kuitenkaan perjantaina 17.7. sarjaa ei katsota, mutta se korvataan lauantaina 18.7.

Perjantaina 17.7. katsomme kauden uusia sarjoja kello 19:00 alkaen.

Maanantaina 20.7. käydään katsomassa My Hero Academia: Heroes Rising klo 17:00. Kaikki ostavat omat lippunsa ja liput kannattaa ostaa ennakkoon. Kokoonnutaan Finnkinon edessä klo 16:45.


Senpai has cancelled its meetings at Terrakoti because of coronavirus. Stay healthy. Our events are for now generally on Discord server.

On Friday 3.7. we will begin watching Death Note at 19:00 on Discord. We will watch the first five episodes. We will continue the series at 19:00 on Mondays and Fridays. However, on Friday 17.7. we will not watch Deathnote but rather on Saturday 18.7.

On Friday 17.7. we will watch new series of the season starting at 19:00.

On Monday 20.7. we’ll go see My Hero Academia: Heroes Rising on monday 20.7. at 17:00. Everyone buy your own tickets and you should buy the tickets in advance. We’ll meet in front of Finnkino at 16:45. The movie is spoken in Japanese, subtitles are in Finnish.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.