Kesäkauden uudet animet – New Anime of the Summer Season

Päivämäärä: perjantai 12.7.2019
Aika: 17:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Katsotaan, mitä kesäkaudella on animeharrastajalle tarjota. Käymme läpi tusinan verran eri piirrettyjen ensimmäisiä jaksoja. Ovet aukeavat viideltä, animet alkavat kuudelta. Jos on toiveita siitä, mitä piirrettyjä katsotaan, tule kertomaan mielipiteesi Discordin kanavalle #videoiltapaja.

Facebook

——

Date: Friday 12.7.2019
Time: 17:00-
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Let’s see what summer season has to offer for anime fans. We’ll go through a dozen of first episodes of anime of the summer season. Doors open at five, anime begins at six. If you have requests for anime that we should watch, come and tell about it on our Discord channel #videoiltapaja.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.