Hanami-picnic

Päivämäärä: lauantai 11.5.2019
Aika: 14:00-18:00
Paikka: Aurajokiranta rautatiesillan ja Koroistenniemen välissä

Senpai ry ja Ylioppilaskylä lännen asukastoimikunta järjestävät yhteistyössä hanami-picnicin. Istutaan yhdessä Aurajoki-rantaan ihastelemaan kirsikankukkien väriloistetta, tutustutaan uusiin ihmisiin ja nautitaan kauniista säästä. Mikäli sää on huono, kokoonnumme sisätiloissa kerhohuone Kerhiksellä osoitteessa Yo-kylä 8 D 4 napostelemaan eväitämme hanami-tunnelmissa.

Oma viltti tai muu istuinalusta kannattaa ottaa mukaan. Yo-kylä lännen asukastoimikunta tarjoaa TYS:n asukkaille vähän voileipää ja muuta naposteltavaa, muutoin on käytössä nyyttäriperiaate.

Lähdetään yhdessä Kerhikseltä (Yo-kylä 8 D 4) kello 14:00 ja lähdetään siitä kävelemään picnic-paikalle. Jos tulet myöhemmin, paikalle pääsee menemällä Ikituurin ohi ja rautatiesillasta yli ja kääntymällä vasemmalle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hanami
Facebook

——

Date: Saturday 11.5.2019
Time: 14:00-18:00
Place: Riverside of river Aura between the railway bridge and Koroistenniemi

Senpai ry and the tenants’s committee of Student Village west organise a hanami picnic together. Let’s sit together by the river Aura, look at the beautiful cherry blossoms, get to know new people, and hopefully enjoy the weather. If the weather happens to be bad, we’ll meet at the clubroom Kerhis at Student Village 8 D 4 and empty our picnic baskets indoors.

You should take a blanket or something else to sit on with you. Student Village west’s tenants’ committee provides some sandwitches and snacks for TYS tenants, otherwise you are adviced to bring own snacks to trade with others.

We’ll leave together from Kerhis (Student Village 8 D 4) at 14:00 and go to picnic place together. If you come later, you can find the place by walking past Ikituuri and turning left after walking over the railway bridge.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hanami
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.