Pääsiäiskaraoke / Easter Karaoke

Päivämäärä: Perjantai 19.4.2019
Aika: 16:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. krs

Pitkäperjantain kunniaksi hoilataan taas karaokea! Karaokessa lauletaan jälleen kappaleita Senpain animebiisejä ja muutakin musiikkia sisältävältä biisilistalta, johon voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla.

Biisilistaa voi katsella täältä.
Facebook

Laulutuokiot aloitetaan kello 16:00.

******

Date: Friday 19.4.2019
Time: 16:00-
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Good Friday? Karaoke! We’ll sing anime karaoke among other songs that can be found on Senpai’s song list. If you have suggestions to add on the song list, please come and tell us on karaoke_workshop channel on our Discord.

Songlist can be found here.
Facebook

Singing starts at 16:00.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.