Kevään uudet sarjat / New Series of the Spring

Päivämäärä: Perjantai 12.4.2019
Aika: 17:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. krs

Hallitus poimii kevätkauden lupaavimmat kaksitoista piirrettyä, ja katsomme yhdessä niiden ensimmäiset jaksot. Ovet aukeavat viideltä ja sarjoja ruvetaan tuijottamaan tuntia myöhemmin. Ehdotuksia katsottavista sarjoista saa antaa Discordin kanavalla #videoiltapaja.

Facebook

******

Date: Perjantai 12.4.2019
Time: 17:00-
Location Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Senpai’s board picks up twelve of the most promising series of the spring season, and we’ll watch the first episodes of them. We’ll open the doors at 17:00, and start with the anime series one hour later. If you have wishes about what anime we should watch, please tell us on our Discord channel #videoiltapaja.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.