Animemusavisa ja hengailua

Päivämäärä: Perjantai 15.3.2019
Aika: 18:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. krs.

Kevätkokouksensa jälkeen Senpai jatkaa iltaa seurustellen jäsentenistön kesken. Paikalle saapuvia suositellaan varautumaan iltaan tuomalla mukanaan pientä purtavaa ja juomista. Suurin osa tätä iltaa kuluu yhdessä animesta ja mangasta rupatellen, mutta mukaan on mahdutettu myös animemusavisa.

Tunnistatko hyvin katsomiesi sarjojen alkutunnusmusiikin? Entä kiivaimpien taisteluiden taustalla soivat melodiat? Musavisan vaikeusaste on koetettu pitää kohtalaisen alhaisena, mutta mukana on myös muutama visaisempi kappale, jotta kovimmatkin konkarit pääsevät hieromaan muistinsa sopukoita.

Visa aloitetaan noin kello 18:30 ja kestää noin tunnin. Visan jälkeen jatkamme vapaamuotoisella illanviettolla.

Facebook

******

Date: Friday 15.3.2019
Time: 18:00-
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor.

After the annual spring meeting of the club, Senpai will continue the night by having a blast with its members. Everyone who arrives is adviced to bring something to snack on and something to drink. Most of the evening will be discussions about anime and manga with other members, but also a anime music quiz is also included.

Do you recognize the opening theme of the anime you’ve seen? How about the melodies playing in the background of the battles most epic? We’ve tried to maintain a rather low difficulty level, but we’ve also included a few tougher ones so that even the more experienced anime music enthusiast will face a challenge with some questions.

The quiz begins around 18:30 and lasts for approximately one hour. After the quiz we shall continue with informal social evening.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.