Uuden kauden sarjoja 18.1.2019

Katsotaan porukalla tusinan verran lupaavimpien talvikauden sarjojen ensimmäisiä jaksoja. Lista katsottavista sarjoista löytyy tämän postauksen lopusta. Jos hallituksen animemaku ei täytä omia toiveita, ylimääräisiä toiveita voi esittää Senpain Discordissa #videoiltapaja-kanavalla. Ovet aukeavat kello 17 ja sarjojen kimppuun sukelletaan tuntia myöhemmin.

Sijainti: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4, Ylioppilastalo B, 1. krs.

***

We’ll watch together a dozen of the first episodes of the most promising series of this winter season. List of the series we’ll watch at the bottom of this post. You can also suggest what you’d want to see on Senpai’s Discord’s #videoiltapaja channel if you want to add something to the list. The doors open at 17:00 and we’ll dive right into the series one hour later.

Location: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4, Student House B, first floor.

– Yakusoku no Neverland
– Tate no Yuusha no Nariagari
– Kaguya-sama wa Kokurasetai
– Dororo
– Boogiepop wa Warawanai
– Girly Air Force
– Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue
– Mahou Shoujo Tokushusen Asuka
– Domestic na Kanojo
– Endro
– Gotobun no Hanayome
– Ueno-san wa Bukiyou
– Kouya no Kotobuki Hikoutai

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.