Senpain loppuvuoden tapahtumat / Senpai’s events in November and December

Senpailla on vuonna 2018 vielä seuraavat tapahtumat, joista useimmat pidetään Terrakodilla (Rehtorinpellonkatu 4 B):

– Marraskuun ohjelma alkaa perjantaina 9.11., jolloin katsotaan jaksot 1-13 Neon Genesis Evangelion -animesarjasta. Terrakodilla pidetään ensin Senpain syyskokous klo 17 alkaen. Evangelion pyörähtää käyntiin klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 16.11. on taas animekaraoken aika. Tällä kertaa laulupaikkana toimii Ylioppilastalo A:n (Rehtorinpellonkatu 4 A) toisessa kerroksessa sijaitseva Turku-sali, jonne voi tulla laulamaan klo 16 alkaen. Karaokessa lauletaan kappaleita Senpain omalta biisilistalta, johon voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Tiistaina 20.11. Senpain jäsenet voivat mennä vaihteeksi porukalla elokuviin, sillä Turun Kinopalatsissa näytetään klo 20:00 Cowboy Bebop -elokuva. Elokuva on japaninkielinen ja englanniksi tekstitetty. Lisätietoa elokuvasta ja lippujen hinnoista löytyy Finnkinon sivuilta. Leffaekskursiolla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 23.11. pidetään klo 18 alkaen Senpain vuosittainen Bartender-tapahtuma, jossa tavoitellaan Bartender-sarjan tunnelmaa hienostuneen juomisen ja rennon illanvieton merkeissä. Tapahtumassa on pukukoodi (siisti pukeutuminen, joka olisi hyväksyttävä joko baarimikon tai ylempiluokkaisen baarin asiakkaan asuksi), pääsymaksu (5€) ja alaikäraja (18 vuotta). Osallistujien toivotaan tuovan paikalle raaka-aineita juomiin. Tapahtumasta saa lisätietoa sen omalta sivulta Facebookissa.

– Perjantaina 30.11. katsotaan jaksot 14-24 Neon Genesis Evangelion -animesarjasta. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

– Lauantaina 1.12. katsotaan jaksot 25 ja 26 Neon Genesis Evangelion -animesarjasta sekä Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion -elokuva. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

– Perjantaina 7.12. aloitetaan My Hero Academia -animesarjan kolmannen kauden katsominen jaksoilla 1-13. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

– Perjantaina 14.12. katsotaan My Hero Academia -animesarjan kolmannen kauden jaksot 14-25. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

– Perjantaina 21.12. on Senpain jouluvidis. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Senpain vuoden 2019 toiminta alkaa perjantaina 4.1. pidettävällä Uuden vuoden karaokella, josta tiedotetaan lisää vielä tämän vuoden puolella.

Senpai toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiinsa niin tänä kuin ensi vuonnakin!

Senpai will have the following events in November and December, mostly at Terrakoti (Rehtorinpellonkatu 4 B):

– Our activities in November will begin on Friday 9.11., when we will be watching episodes 1-13 of Neon Genesis Evangelion. Before that, we will have Senpai’s annual autumn association meeting from 17:00 onwards. The first episode is scheduled to begin at 18:00. The event is also on Facebook.

– On Friday 16.11. we will be singing karaoke again! This time we will be singing in Turku-sali on the second floor of Ylioppilastalo A (Rehtorinpellonkatu 4 A) from 16:00 onwards. Feel free to come and sing songs from Senpai’s song list. You can make suggestions for the song list at the karaoke_workshop-channel at Senpai’s Discord. The event is also on Facebook.

– On Tuesday 20.11. at 20:00 we will be going to the movies to watch Cowboy Bebop: The Movie. The movie is in Japanese with subtitles in English. For more information on the movie and tickets, please check Finnkino’s page on it. The excursion is also on Facebook.

– On Friday 23.11. from 18:00 onwards we will have our much anticipated annual Bartender party, our tribute to the great and classy manga/anime/live action series. To participate in the classy drinking, we ask you to pay a participation fee of 5€ at the door. Also, there’s a dress code to be loyal to the series: a classy outfit that would either work as a bartender’s outfit, or be stylish enough for a customer of a high-end bar. That’s only to keep the occasion as close to the original series, not to pressure you to buy any expensive suits. The participants are also asked to provide some of the ingredients for the cocktails. The event is for adults only. For more information, please look at the party’s own page on Facebook.

– On Friday 30.11., we will be watching episodes 14-24 of Neon Genesis Evangelion. More information on the event will be given later.

– On Saturday 1.12, we will be watching episodes 25 and 26 of Neon Genesis Evangelion, as well as the movie Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion. More information on the event will be given later.

– On Friday 7.12., we will start watching the third season of My Hero Academia with episodes 1-13. More information on the event will be given later.

– On Friday 14.12., we will be watching episodes 14-25 of the third season of My Hero Academia. More information on the event will be given later.

– On Friday 21.12, we will be watching something that fits the upcoming Christmas. More information on the event will be given later.

Senpai’s activities in 2019 will begin on Friday 4.1. with a new year’s karaoke. More information on the event will be given before the end of 2018.

Feel free to come have fun with Senpai!