Senpain tapahtumat lokakuussa (päivitetty)/ Senpai’s events in October (updated)

Senpailla on lokakuussa seuraavat tapahtumat, joista useimmat pidetään Terrakodilla (Rehtorinpellonkatu 4 B):

– Maanantaina 1.10. mennään Kino Dianaan katsomaan Hiromasa Yonebayashin elokuva Mary ja Noidankukka klo 18:00. Elokuva on japaninkielinen ja suomeksi tekstitetty. Lipuista saa opiskelijakortilla 2 euron alennuksen, joten lipun opiskelijahinta on 8 €. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 5.10. on taas vuorossa animekaraoke. Karaokessa lauletaan kappaleita Senpain omalta biisilistalta, johon voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla. Terrakodille voi tulla laulamaan klo 15 alkaen. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 12.10. katsotaan useista syksyn uusista animesarjoista ensimmäinen jakso. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Videoillan sisällöstä voi tehdä ehdotuksia Senpain Discordin videoiltapaja-kanavalle. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Lauantaina 13.10. Senpai osallistuu Kitsuneconiin Kaarina-talossa (joka sijaitsee Kaarinassa) ja järjestää siellä karaoken. Tervetuloa laulamaan conikansan parissa!

– Perjantaina 19.10. jatketaan siitä, mihin elokuun lopulla jäätiin, eli katsotaan Durarara!! -animesarjan jaksot 13-25. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 26.10. pidetään Halloween-videoilta, jonka sisältö päätetään etukäteen Senpain Facebookissa pidettävällä äänestyksellä. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa

Senpai toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiinsa!

During October, Senpai’s events, mostly at Terrakoti (Rehtorinpellonkatu 4 B), will include the following:

– On Monday 1.10. we will be going to Kino Diana to watch Mary to Majo no Hana at 18:00. The tickets will cost 10 euros (8 euros with a student discount). Please note that the movie is in Japanese with Finnish subtitles. The event is also on Facebook.

– On Friday 5.10. we will be singing karaoke! Feel free to come and sing songs from Senpai’s song list. You can make suggestions for the song list at the karaoke_workshop-channel at Senpai’s Discord. Terrakoti will be opened at 15:00. The event is also on Facebook.

– On Friday 12.10. we will be watching some of the new anime series of the autumn season. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. Suggestions on the contents of the event can be made at the videoiltapaja-channel of Senpai’s Discord. The event is also on Facebook.

– On Saturday 13.10., we will be in the lovely municipality of Kaarina, taking part in Kitsunecon. What will we be doing there? Having a karaoke, of course! Feel free to come to visit Kitsunecon and sing with us!

– On Friday 19.10., we will be continuing from where we left off at the end of August. In other words, we will be watching episodes 13-25 of Durarara!!. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. The event is also on Facebook.

– On Friday 26.10. we will watch something Halloween related. What exactly? That will be decided through an open poll on Senpai’s Facebook. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. The event is also on Facebook.

Feel free to come have fun with Senpai!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.