Senpain tapahtumat lokakuussa (päivitetty)/ Senpai’s events in October (updated)

Senpailla on lokakuussa seuraavat tapahtumat, joista useimmat pidetään Terrakodilla (Rehtorinpellonkatu 4 B):

– Maanantaina 1.10. mennään Kino Dianaan katsomaan Hiromasa Yonebayashin elokuva Mary ja Noidankukka klo 18:00. Elokuva on japaninkielinen ja suomeksi tekstitetty. Lipuista saa opiskelijakortilla 2 euron alennuksen, joten lipun opiskelijahinta on 8 €. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 5.10. on taas vuorossa animekaraoke. Karaokessa lauletaan kappaleita Senpain omalta biisilistalta, johon voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla. Terrakodille voi tulla laulamaan klo 15 alkaen. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 12.10. katsotaan useista syksyn uusista animesarjoista ensimmäinen jakso. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Videoillan sisällöstä voi tehdä ehdotuksia Senpain Discordin videoiltapaja-kanavalle. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Lauantaina 13.10. Senpai osallistuu Kitsuneconiin Kaarina-talossa (joka sijaitsee Kaarinassa) ja järjestää siellä karaoken. Tervetuloa laulamaan conikansan parissa!

– Perjantaina 19.10. jatketaan siitä, mihin elokuun lopulla jäätiin, eli katsotaan Durarara!! -animesarjan jaksot 13-25. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 26.10. pidetään Halloween-videoilta, jonka sisältö päätetään etukäteen Senpain Facebookissa pidettävällä äänestyksellä. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Marraskuun ohjelma alkaa perjantaina 9.11., jolloin katsotaan jaksot 1-13 Neon Genesis Evangelion -animesarjasta. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Senpai toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiinsa!

During October, Senpai’s events, mostly at Terrakoti (Rehtorinpellonkatu 4 B), will include the following:

– On Monday 1.10. we will be going to Kino Diana to watch Mary to Majo no Hana at 18:00. The tickets will cost 10 euros (8 euros with a student discount). Please note that the movie is in Japanese with Finnish subtitles. The event is also on Facebook.

– On Friday 5.10. we will be singing karaoke! Feel free to come and sing songs from Senpai’s song list. You can make suggestions for the song list at the karaoke_workshop-channel at Senpai’s Discord. Terrakoti will be opened at 15:00. The event is also on Facebook.

– On Friday 12.10. we will be watching some of the new anime series of the autumn season. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. Suggestions on the contents of the event can be made at the videoiltapaja-channel of Senpai’s Discord. The event is also on Facebook.

– On Saturday 13.10., we will be in the lovely municipality of Kaarina, taking part in Kitsunecon. What will we be doing there? Having a karaoke, of course! Feel free to come to visit Kitsunecon and sing with us!

– On Friday 19.10., we will be continuing from where we left off at the end of August. In other words, we will be watching episodes 13-25 of Durarara!!. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. The event is also on Facebook.

– On Friday 26.10. we will watch something Halloween related. What exactly? That will be decided through an open poll on Senpai’s Facebook. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. The event is also on Facebook.

– Our activities in November will begin on Friday 9.11., when we will be watching episodes 1-13 of Neon Genesis Evangelion. More information on the event will be given later.

Feel free to come have fun with Senpai!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.