Senpain tapahtumat elokuussa / Senpai’s events in August

Senpailla on elokuussa seuraavat tapahtumat Terrakodilla (Rehtorinpellonkatu 4 B):

– Perjantaina 10.8. katsotaan ensimmäiset 13 jaksoa Ouran High School Host Club -animesarjasta. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Perjantaina 17.8. katsotaan loput 13 jaksoa Ouran High School Host Clubista. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katselu alkaa klo 18. Tapahtumalla on myös oma sivu Facebookissa.

– Lauantaina 25.8. Senpai järjestää animekaraoken. Karaokessa lauletaan Senpain omalla biisilistalla olevia kappaleita. Biisilistaan voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla. Tapahtumasta annetaan lisää tietoa myöhemmin.

– Perjantaina 31.8. katsotaan jotain hyvää. Tapahtumasta annetaan lisää tietoa myöhemmin.

Senpai toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiinsa!

For the rest of August, Senpai’s events at Terrakoti (Rehtorinpellonkatu 4 B) will include the following:

– On Friday 10.8. we will be watching the first 13 episodes of Ouran High School Host Club. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. The event is also on Facebook.

– On Friday 17.8. we will be watching the remaining 13 episodes of Ouran High School Host Club. Terrakoti will be opened at 17:00, and the first episode will begin at 18:00. The event is also on Facebook.

– On Saturday 25.8. we will have karaoke! Feel free to come and sing songs from Senpai’s song list. You can make suggestions for the song list at the karaoke_workshop-channel at Senpai’s Discord. More information on the event will be given later.

– On Friday 31.8. there will be something good. More information on the event will be given later.

Feel free to come have fun with Senpai!