Kesäkauden uudet animet 20.7. 18:00

Perjantaina 20.7. kello 18:00 alkaen Terrakodilla katsotaan porukalla tusinan verran kesäkauden uusien sarjojen ensimmäisiä jaksoja. Onhan se kivempi jakaa uudet sarjat muiden harrastajien kanssa kuin nyhjöttää ruudun ääressä yksin, joten jos vain suinkin kynnelle kykenet, niin tule mukaan! Lista sarjoista ilmoitetaan myöhemmin, kunhan huhut lupaavista sarjoista ovat kantautuneet Senpain korviin. (EDIT: Lista sarjoista viestin lopussa.)

Ovet aukeavat 17:00, ja sarjojen pariin sukelletaan tuntia myöhemmin.

Huom! Tämän viestin aiemmassa versiossa väitettiin virhellisesti, että tapahtuma on 27.7. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan tapahtuma on 20.7. Pahoittelut virheestä!

——

On Friday 20.7. staring at 18:00 we’ll watch a dozen of first episodes of new anime series of the summer season. Location: Terrakoti. Watching the new series with likeminded people is way more fun than watching it all alone, (right?) so if you are available, just join us! We’ll compile a list of series at a later time, once Senpai has heard the rumours about the promising series of the season. (EDIT: See list below.)

Doors will open at 17:00, and we’ll dive (pun intended) into the new series one hour later.

Please note! The event is on the 20th of July, not 27th like incorrectly stated here before. Sorry for the inconvenience!

– Asobi Asobase
– Angolmois: Genkou Kassenki
– Banana Fish
– Chio-san no Tsuugakuro
– Grand Blue
– Hanebado!
– Happy Sugar Life
– Harukana recieve
– Hataraku Saibou
– High Score girl
– Shoujo☆Kageki Revue Starlight
– Kyoto Teramachi Sanjou no Holmes
– Satsuriku no Tenshi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.