Huhtikuun tapahtumat (päivitetty)

Pitkänäperjantaina (30.3.) Senpailla ei poikkeuksellisesti ole tapahtumaa. Huhtikuussa Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) sen sijaan on animea täynnä. Senpailla on nimittäin jos jonkinlaista ohjelmaa:

 • Perjantaina 6.4. Terrakodilla katsotaan kaikki 13 jaksoa sarjasta A Place Further Than The Universe. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katsominen aloitetaan klo 18. Tapahtumalla on oma sivu Facebookissa.
 • Tiistaina 10.4. senpailaiset marssivat porukalla Turun Kinopalatsiin katsomaan elokuvan Silent Voice klo 17:00. Elokuva on japaninkielinen ja englanniksi tekstitetty. Lipun hinta on 12€. Kaikki senpailaisporukan seurassa elokuviin halajavat ilmoittautukoot Facebook-kyselyssä Senpain Facebook-sivulla.
 • 9.4.-15.4. pidetään Terrakodin uusien viikko Geek week. Senpai osallistuu viikkoon seuraavilla tapahtumilla:
  • Perjantaina 13.4. Terrakodilla katsotaan ensimmäiset 13 jaksoa Cowboy Bebop -klassikkosarjasta. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katsominen aloitetaan klo 18. Tapahtumalla on oma sivu Facebookissa.
  • Lauantaina 14.4. Kampuskappelissa (Ylioppilastalo C (Rehtorinpellonkatu 4 C 1. krs)) katsotaan kevään uusia sarjoja klo 14 alkaen. Samana päivänä klo 18 Terrakodilla alkaa uusien ilta. Tapahtumalla on oma sivu Facebookissa.
 • Perjantaina 20.4. katsotaan loput 13 jaksoa (jaksot 14-26) Cowboy Bebop -klassikkosarjasta. Terrakoti avataan klo 17, ja animen katsominen aloitetaan klo 18. Tapahtumalla on oma sivu Facebookissa.

Tervetuloa mukaan Senpain tapahtumiin!

On Good Friday (30.3.) Senpai will not have any events. In April, however, our office, Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4), will be full of anime. Here are our events in April:

 • On Friday 6.4. we will be watching all 13 episodes of A Place Further Than The Universe. Terrakoti will open at 17:00 and the first episode starts at 18:00. The event has its own Facebook page.
 • On Tuesday 10.4. we will be going to Kinopalatsi to see Silent Voice at 17:00. The movie has English subtitles. A ticket to the movie costs 12€. If you want to go watch the movie with us, please inform us through the poll in Senpai’s Facebook page.
 • 9.4.-15.4. the clubs of Terrakoti will be hosting the Geek week. Senpai will contribute to the week with the following events:
  • On Friday 13.4. we will be watching the first 13 episodes of the animated classic, Cowboy Bebop. Terrakoti will open at 17:00 and the first episode starts at 18:00. The event has its own Facebook page.
  • On Saturday 14.4. we will be watching some of this spring’s new anime series from 14:00 onwards in Kampuskappeli (Ylioppilastalo C (Rehtorinpellonkatu 4 C 1st floor)). Also, Terrakoti will open for newcomers at 18:00. The event has its own Facebook page.
 • 20.4. we will be watching the remaining 13 episodes (episodes 14-26) of Cowboy Bebop. Terrakoti will open at 17:00 and the first episode starts at 18:00. The event has its own Facebook page.

We hope you come and watch anime with us!

 

P.S. Ohessa lista uusista sarjoista, joita katsottiin 14.4./ Here is a list of the new series that were watched on Saturday 14.4.:

– Megalo Box
– Hisone to Maso-tan
– Ginga Eyuu Densetsu: Die Neue These – Kaikou
– Tada-kun wa Koi wo Shinai
– Hinamatsuri
– Golden Kamui
– Mahou Shoujo Ore
– Captain Tsubasa
– Piano no Mori
– Comic Girls
– Gegege no Kitarou
– Wotaku ni Koi wa Muzukashii
– Kakuriyo no Yadomeshi
– Caligula

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.