Senpain viikonloppu: My Hero Academia 10.11., syyskokous 11.11. ja muumipäivystys 16 12.11.

Tulevana viikonloppuna Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) suorastaan pursuaa Senpain toimintaa!

– Perjantaina (10.11.) katsomme ensimmäiset 12 jaksoa My Hero Academian toisesta kaudesta. Ovet avataan tuttuun tapaan klo 17 ja sankariopiskelijoiden koettelemuksia aletaan seurata klo 18. Tervetuloa katsomaan!

– Lauantaina (11.11.) klo 15 on Senpain sääntömääräinen syyskokous, jossa tarkistetaan ja hyväksytään tulevan vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio ja valitaan puheenjohtaja sekä hallitus vuodelle 2018. Tervetuloa keskustelemaan Senpain tulevasta suunnasta!

Lisätietoa syyskokouksesta löytyy aiemmasta tiedotteesta

Sunnuntaina (12.11.) klo 15 on Senpain ja ANC:n 16. muumipäivystys. Mymmelin timanttia ja Aliisan noitakävelyä esittelevät jaksot jäävät valitettavasti muumipäivystyksissä näkemättä (mutta ovat MTV katsomossa katsottavissa lauantaihin asti). Niiden sijasta katsomme muun muassa muita jalokiviä ja puutarhanhoitoa molemmilla suomidubeilla. Tervetuloa Muumilaaksoon!

Muumipäivystys 16 on myös Facebookissa

This weekend is filled with senpai’s events at Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4)!

– On Friday (10.11.) we will be watching the first 12 episodes of the second season of My Hero Academia. You can come chat with us from 17:00 onwards, and we will start watching My Hero Academia at 18:00. Welcome!

– On Saturday (11.11.) at 15:00 we will have Senpai ry’s end of the year association board meeting, where we will, among other things, go through and accept following year’s operating plan and budget proposal as well as choose the next year’s club council. All Senpai’s members are allowed to join the meeting and to nominate themselves as candidates for the next club council. Feel free to come discuss the future of Senpai!

For more information regarding the association board meeting, please see the previous post: https://tyyala.utu.fi/senpai/2017/11/01/senpain-syyskokous-11-11/

– On Sunday (12.11.) we will have the 16th Moomin evening with the Academic Nintendo Club, and compare once again the Finnish dubs of Moomin. Please note that we will have to skip two episodes (the one with witch walking and the one about Mymble’s diamond), which are available at MTV Katsomo until Saturday. Other kinds of jewelry as well as gardening will, however, be viewable at Terrakoti on Sunday from 15:00 onwards, so feel free to come watch some Finnish-Japanese-Dutch masterpieces with Senpai and ANC!

The Moomin evening is also on Facebook (in Finnish): https://www.facebook.com/events/1955308511458706/