3.11.: Revolutionary Girl Utena

Perjantaina (3.11.) Terrakodilla (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) pidetään klassikkovidis, jossa jatketaan Revolutionary Girl Utenan katsomista. Terrakodin ovet avataan klo 17 ja Utenan katsominen alkaa klo 18. Tervetuloa!

Muuten: Aiemmin lokakuussa pidetyn uusiin sarjoihin keskittyneen vidiksen sarjalistaa ei olekaan vielä tänne laitettu. Asiaa pohtineille kerrottakoon, että puoli kuukautta sitten (13.10.) katsottiin seuraavia sarjoja:

Mahoutsukai no Yome

Kino no Tabi: The Beautiful World – The Animated Series

Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Shoujo Shuumatsu Ryokou

Just Because!

Osake wa Fuufu ni Natte kara

Ousama Game The Animation

Pingu

Blend S

Juuni Taisen

Sengoku Night Blood

Black Clover

Inuyashiki

On Friday (3.11.) we will be watching some more Revolutionary Girl Utena at Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4). Terrakoti will open at 17:00 and we will start watching Utena at 18:00. Welcome!

By the way: We seem to have forgotten to post a list of the new series that we watched half a month ago. Well, let it be known to all who want to know that on 13.10. we watched the first episodes of the following series:

Mahoutsukai no Yome

Kino no Tabi: The Beautiful World – The Animated Series

Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Shoujo Shuumatsu Ryokou

Just Because!

Osake wa Fuufu ni Natte kara

Ousama Game The Animation

Pingu

Blend S

Juuni Taisen

Sengoku Night Blood

Black Clover

Inuyashiki

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.