Halloween-ilta 27.10.: Another (anime) ja Senpain Bartender 24.11.2017

Halloween-ilta 27.10.: Another (anime):

Facebookia riivaavat poltergeistit (tai mahdollisesti Senpain jäsenet) ovat valinneet Halloween-illan katselukokemukseksi Another-kauhuanimen. Tervetuloa huomenna Terrakodille (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) juttelemaan ja katselemaan! Portti Terrakodin syövereihin aukeaa klo 17 ja animen katselu alkaa klo 18.

Senpain Bartender 24.11.2017:

Senpain ikoninen Bartender-illanviettotapahtuma on taas melkein täällä!

Bartender-illassa pyritään luomaan klassisen Bartender-sarjan tunnelma drinkkien ja jutustelun äärellä. Tänä vuonna tapahtuma pidetään 24.11. klo 18 alkaen. Omana Eden Hallinamme toimii Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4), jota muokataan esikuvansa mukaiseksi.

Tapahtuman pukukoodina on siisti pukeutuminen: asu, joka olisi hyväksyttävä joko baarimikon tai ylempiluokkaisen baarin asiakkaan päälle.

Tapahtumaan on viiden euron (5€) pääsymaksu, joka maksetaan käteisellä tapahtumapaikalla. Pääsymaksulla katetaan tapahtuman järjestämiseen liittyvät kulut.

Lisäksi pyydämme jokaista osallistumaan juomaraaka-aineiden tuomiseen, sillä nämä kootaan nyyttäriperiaatteella. Täyttäkää omat tuomisenne tänne:

https://tinyurl.com/bartender2017

Luonnollisestikin vaadimme kaikkia käyttäytymään sivistyneesti, kuten Eden Hallissa kuuluu.

Tervetuloa!

Tapahtumasta löytyy tietoa myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/2124516924437036/

Halloween evening 27.10.: Another (anime):

The Facebook poll has ended and the results are pure horror! Or at least a horror anime. Feel free to come to Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) tomorrow to enjoy Halloween and watch the horror anime series Another! The gates of he— Terrakoti will open at 17:00 and we will start watching Another at 18:00.

Senpai’s Bartender 24.11.2017:

The epic Bartender party is here once again!

In our Bartender parties we pay tribute pay tribute to the classic Bartender manga/anime/live action series by creating our own Eden Hall for some sophisticated drinking and talking. This year the event will take place on 24.11. at our own club space Terrakoti (YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4). The party starts at 18:00 and continues late into the night.

To participate, we ask you to pay a participation fee of 5 euros at the door. Also, the party has a dress code: a classy outfit that would either work as a bartender’s outfit or be stylish enough for a customer of a high-end bar. The dress code is only to keep the occasion close to the original series, not to pressure you to buy any expensive suits (although what’s a man without a suit or a lady without an evening gown?)

All the ingredients for the cocktails, as well as all other bits and pieces, are to be provided by the participants. To list what you could bring (and to see what others are bringing) please check out the list at: http://tinyurl.com/bartender2017

(unfortunately the list is in Finnish only – if you have trouble filling the form, please contact us)

Welcome!

More information about the event can be found on Facebook: https://www.facebook.com/events/2124516924437036/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.