Terrakodin avoimet ovet (5.-7.9.) ja Senpain karaokeperjantai (15.9.)

Terrakodin avoimet ovet:
Terrakodin avoimet ovet ovat täällä taas! Senpain ja viiden muun seuran toimiston virkaa ajavan Terrakodin (osoite: YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) ovet avataan sepposen selälleen tiistaina, keskiviikkona ja torstaina (5.9.-7.9.) klo 12 alkaen. Paikalla on eri järjestöjen edustajia, jotka palanevat halusta kertoa seurojensa toiminnasta kaikille kiinnostuneille. Jos siis Terrakoti tuntuu vielä joltain osin arvoitukselliselta, niin sinne vain kyselemään!

Senpain karaokeperjantai 15.9.:
Vajaan kahden viikon kuluttua perjantaina (15.9.) Terrakodilla kokeillaan vaihteen vuoksi muutakin kuin uusien animesarjojen katsomista. Karaokea on siis luvassa tavallisessa videoiltapaikassa (Terrakodilla) tavalliseen videoilta-aikaan (klo 17-23). Biisiehdotuksia saa vapaasti esittää Senpain Facebook-sivulla tai Senpain Discordin karaoke_workshop -kanavalla. Biisilistan nykytilaa voi seurata täältä.

Open doors at Terrakoti:
The doors of Terrakoti, the office of Senpai and five other clubs, are opened for newcomers (not that they were closed before or anything)! The doors of Terrakoti (address: YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4) are open for all newcomers on Tuesday, Wednesday and Thursday (5.9-7.9) from 12:00 onwards. People from the clubs of Terrakoti are there to give information about Terrakoti and its clubs. So, if you have any questions about anything, feel free to come and ask!

Karaoke Friday 15.9.:
On 15.9. we will be singing karaoke at Terrakoti from 17:00 to 23:00! The song list will contain lots of Japanese masterpieces, but also classics from Finland and other parts of the world. Take a look at the list for yourself here.

Feel free to make suggestions for the song list on Senpai’s Facebook page or the karaoke_workshop -channel on Senpai’s Discord. We hope you’ll come and sing with us!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.