Senpain perjantai 1.9.2017: Mahoujin Guru-Guru ja Welcome to the Ballroom

Perjantain vidiksessä (1.9.) Terrakodilla katsottavina ovat Mahoujin Guru-Guru ja Welcome to the Ballroom, joista molemmista katsotaan ensimmäiset kuusi jaksoa. Luvassa on siis sankareita, hirviöitä ja tanssijoita vaihtelevissa määrin. Terrakodin ovet avataan klo 16, ja animen katsominen aloitetaan klo 17. Tervetuloa katsomaan!

Ja jos perjantain jälkeen on joillakuilla vielä tarvetta katsoa japanilaista animaatiota, olkoot tervetulleet ANC:n ja Senpain muumipäivystykseen Terrakodille sunnuntaina (3.9.) klo 15. Muumipäivystyksessä katsotaan Muumilaakson tarinoita modernissa järjestyksessä sekä vanhalla että uudella suomidubilla. Tervetuloa Muumilaaksoon!

It’s about time to watch more anime. This Friday (1.9.) we will be watching six episodes of Mahoujin Guru-Guru and six episodes of Welcome to the Ballroom at Terrakoti. The door to Terrakoti will be opened at 16:00, and we will begin watching the adventures of heroes, monsters and dancers (not necessarily all in the same anime) at 17:00. Feel free to join us!

And if you want some more japanese animation in your weekend, feel free to come to Terrakoti on Sunday (3.9.) at 15:00, when Senpai and ANC will be watching and comparing the two Finnish dubs of Moomin (plesase note that there will be no English subtitles for Moomin)!