Senpain tulevia tapahtumia / Upcoming Senpai Events

Senpain tapaamiset Terrakodilla on peruttu koronaviruksen takia. Pysykää terveinä. Pääasiassa tapahtumat ovat toistaiseksi Senpain Discord-serverillä.

Perjantaina 3.7. alamme katsoa Death notea kello 19:00 Discordissa. Katsomme viisi ensimmäistä jaksoa. Sarjaa jatketaan maanantaisin ja perjantaisin kello 19:00. Kuitenkaan perjantaina 17.7. sarjaa ei katsota, mutta se korvataan lauantaina 18.7.

Perjantaina 17.7. katsomme kauden uusia sarjoja kello 19:00 alkaen.

Maanantaina 20.7. käydään katsomassa My Hero Academia: Heroes Rising klo 17:00. Kaikki ostavat omat lippunsa ja liput kannattaa ostaa ennakkoon. Kokoonnutaan Finnkinon edessä klo 16:45.


Senpai has cancelled its meetings at Terrakoti because of coronavirus. Stay healthy. Our events are for now generally on Discord server.

On Friday 3.7. we will begin watching Death Note at 19:00 on Discord. We will watch the first five episodes. We will continue the series at 19:00 on Mondays and Fridays. However, on Friday 17.7. we will not watch Deathnote but rather on Saturday 18.7.

On Friday 17.7. we will watch new series of the season starting at 19:00.

On Monday 20.7. we’ll go see My Hero Academia: Heroes Rising on monday 20.7. at 17:00. Everyone buy your own tickets and you should buy the tickets in advance. We’ll meet in front of Finnkino at 16:45. The movie is spoken in Japanese, subtitles are in Finnish.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Senpain tulevia tapahtumia / Upcoming Senpai Events

Etävidis: Hopeanuoli / Remote Video Night: Ginga: Nagareboshi Gin

Senpai ei edelleenkään järjestä tapaamisia, mutta se ei tarkoita, etteikö Senpai voisi järjestää vidiksiä. Suuntaa Senpain Discord-serverille lauantaina 23.5. kello 20:00, kun katsomme yhdessä kukin omalla tietokoneellamme Hopeanuolen muutaman ensimmäistä jaksoa. Mikäli missaat aloituksen, voit katsoa ensimmäiset jaksot itsenäisesti ja liittyä seuraavana päivänä seuraamme.

Keskustelemme piirretystä sen pyöriessä äänikanavalla ja voit liittyä keskusteluun, mikäli sinulla on mikrofoni, mutta se ei ole välttämätön osallistuaksesi. Keskustelemme sarjasta myös tekstikanavalla. Katsomme jaksoja päivittäin kunnes koko sarja on saatu katsottua. Toteutustavasta keskustellaan ensimmäisellä kerralla ja ensimmäisen kerran jälkeen jaksoja katsotaan kolme päivässä. Tarkempaa tietoa siitä, miten sarjaa katsotaan, kerrotaan Discordissa.

Katsomme sensuroimattoman version. K15.


Senpai still has no new meetings, but that doesn’t mean that Senpai can’t arrange video nights. Head to Senpai’s Discord server on Saturday 23rd of May at 20:00 when we each watch first few episodes of Ginga: Nagareboshi Gin, each on our own computer. If you miss the beginning, you can watch the first four episodes yourself and join us the next day.

We will talk about the series on an audio channel while watching, and you can join the conversation if you have a microphone. Having one is not necessary to take part, we will talk about the series on a text channel too. On the first virtual meeting we will talk how we will go through the series. Going forward, we’ll watch three episodes per day. More information on how to watch the series will be on Discord.

We’ll watch the uncensored version. 15 years and up.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Etävidis: Hopeanuoli / Remote Video Night: Ginga: Nagareboshi Gin

Etävidis / Remote Video Night: Avatar: The Last Airbender


Senpai ei edelleenkään järjestä tapaamisia, mutta se ei tarkoita, etteikö Senpai voisi järjestää vidiksiä. Suuntaa Senpain Discord-serverille lauantaina 25.4. kello 19:00, kun katsomme yhdessä kukin omalla tietokoneellamme Avatar: The Last Airbernderin viisi ensimmäistä jaksoa. Avatar ei teknisesti ottaen ole anime, mutta olemme kuulleet, että animesta tykkäävät tuppaavat pitämään myös Avatarista. Mikäli missaat aloituksen, voit katsoa neljä ensimmäistä jaksoa itsenäisesti Viaplaystä ja liittyä seuraavana päivänä seuraamme, mutta muutaman jakson välistä jääminen ei ole tämän sarjan kanssa mikään katastrofi.

Keskustelemme piirretystä sen pyöriessä äänikanavalla ja voit liittyä keskusteluun, mikäli sinulla on mikrofoni, mutta se ei ole välttämätön osallistuaksesi. Keskustelemme sarjasta myös tekstikanavalla. Katsomme jaksoja päivittäin kunnes koko sarja on saatu katsottua. Toteutustavasta keskustellaan ensimmäisellä kerralla ja ensimmäisen kerran jälkeen jaksoja katsotaan kolme päivässä. Tarkempaa tietoa siitä, miten sarjaa katsotaan, kerrotaan Discordissa.


Senpai still has no new meetings, but that doesn’t mean that Senpai can’t arrange video nights. Head to Senpai’s Discord server on Saturday 25th of April at 19:00 when we each watch five first episodes of Avatar: The Last Airbender, each on our own computer. This is not an anime, but we’ve been told that people who like anime tend to like Avatar too. If you miss the beginning, you can watch the first four episodes yourself, for instance on Viaplay, and join us the next day., but it is not the end of the world even if you miss a few episodes of this series.

We will talk about the series on an audio channel while watching, and you can join the conversation if you have a microphone. Having one is not necessary to take part, we will talk about the series on a text channel too. On the first virtual meeting we will talk how we will go through the series. Going forward, we’ll watch three episodes per day. More information on how to watch the series will be on Discord.Posted in Uncategorized | Comments Off on Etävidis / Remote Video Night: Avatar: The Last Airbender

Etävidis: Kauden uudet sarjat 10.4. & 17.4.

Etävidikset jatkuvat Senpain Discordissa. Tulevana perjantaina 10.4. katsomme uuden kauden sarjoja. Ruutuun ilmestyy viisi kappaletta ensimmäisiä jaksoja kello 19:00 alkaen. Sama homma toistuu perjantaina 17.4. eri sarjojen voimin.

Ensimmäisellä kerralla katsomme seuraavien sarjojen ensimmäiset jaksot:

– Kami no Tou
– BNA
– Kakushigoto
– Digimon Adventure:
– Gal to Kyouryuu

Tule Discordiin ja seuraa ohjeita. 🙂 Kuvanlaatua on saatu FMA:B-vidiksen ensimmäisistä kerroista parannettua. FMA:B:n etävidikset jatkuvat edelleen.


Remote video nights continue on Senpai’s Discord. On the upcoming Friday 10.4. we will watch the new season’s anime. We’ll watch five first episodes starting at 19:00 pm. Same thing will be repeated on Friday 17.4. with new series.

First time we watch the first episodes of the following series:

– Kami in the
– BNA
– Kakushigate-kakushi
– Digimon Adventure:
– Gal to Kyouryuu

Come to Discord and follow the instructions. 🙂 FMA:B video nights are still ongoing too.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Etävidis: Kauden uudet sarjat 10.4. & 17.4.

Jäsenmaksu 2020 / Membership fee 2020

Mikäli sinulla on jo jäsenkortissasi vuositarra 2020, tämä ei koske sinua.

Turun Anime- ja Mangaseura Senpai ry:n jäsenet, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan maaliskuun loppuun mennessä katsotaan eronneiksi seurasta. Normaalissa tapauksessa jäsenmaksuja kerätään seuran tapahtumissa, mutta koronaviruksesta johtuen haluamme nyt tarjota mahdollisuuden hoitaa asian myös sähköisesti, jotta kukaan ei tahtomattaan tule eronneeksi seuran jäsenyydestä.

Jäsenyyden uusiminen onnistuu tällä kertaa siis täyttämällä tämä lomake ja siirtämällä jäsenmaksu 5,00 € (alle 15-vuotiailta 3,00 €) seuran tilille FI92 4309 2320 0166 41. Laittakaa vastaanottajaksi Turun Anime- ja Mangaseura Senpai ry ja viestiksi oma nimi. Vuositarran voi hakea Senpain tapahtumista, kunhan koronavirustilanne on mennyt ohi. Mikäli jäsenkortissasi on jo vuositarra “2020”, olet jo hoitanut jäsenmaksusi tälle vuodelle.


If you already have year sticker for 2020 in your membership card, this does not concern you.

Members of Turun Anime- ja Mangaseura Senpai ry (Turku Anime and Manga Society Senpai) who have not paid their membership fee by the end of March are seen as resigned from the society. Under normal circumstances you can pay your membership fee in our events, but due to coronavirus we want to offer a chance to pay it online so that no one resigns against their wishes.

You can renew your membership this time by filling this form and transfering your membership fee 5,00€ (3,00€ for those under 15 years) to society’s bank account FI92 4309 2320 0166 41. Write Turun Anime- ja Mangaseura Senpai ry as the receiver and your name as the message. You can collect your year sticker once the situation with corona is over. If your membership card already has a sticker with “2020” on it, you have already taken care of your membership fee for this year.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Jäsenmaksu 2020 / Membership fee 2020

Etävidis / Remote Video Night: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Senpai ei edelleenkään järjestä tapaamisia, mutta se ei tarkoita, etteikö Senpai voisi järjestää vidiksiä. Suuntaa Senpain Discord-serverille keskiviikkona 25.3. kello 20:00, kun katsomme yhdessä kukin omalla tietokoneellamme Fullmetal Alchemist: Brotherhoodin neljä ensimmäistä jaksoa. Mikäli missaat aloituksen, voit katsoa neljä ensimmäistä jaksoa itsenäisesti esimerkiksi Netflixistä ja liittyä seuraavana päivänä seuraamme.

Keskustelemme animesta sen pyöriessä äänikanavalla ja voit liittyä keskusteluun, mikäli sinulla on mikrofoni, mutta se ei ole välttämätön osallistuaksesi. Keskustelemme sarjasta myös tekstikanavalla. Katsomme jaksoja päivittäin kunnes koko sarja on saatu katsottua. Toteutustavasta keskustellaan ensimmäisellä kerralla ja päätetään montako jaksoa katsomme päivässä ja moneltako katsominen aloitetaan. Tarkempaa tietoa siitä, miten sarjaa katsotaan, kerrotaan Discordissa.


Senpai still has no new meetings, but that doesn’t mean that Senpai can’t arrange video nights. Head to Senpai’s Discord server on Wednesday 25th of March at 20:00 when we each watch four first episodes of Fullmetal Alchemist: Brotherhood, each on our own computer. If you miss the beginning, you can watch the first four episodes yourself, for instance on Netflix, and join us the next day.

We will talk about the series on an audio channel while watching, and you can join the conversation if you have a microphone. Having one is not necessary to take part, we will talk about the series on a text channel too. On the first virtual meeting we will talk how we will go through the series, how many episodes we will watch each day, and at what time. More information on how to watch the series will be on Discord.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Etävidis / Remote Video Night: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Animekaraoke – PERUTTU/CANCELLED

Tapahtuma peruttu!
Event cancelled!

Päivämäärä: lauantai 4.4.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2. kerros

Karaokessa lauletaan jälleen kappaleita Senpain animebiisejä ja muutakin musiikkia sisältävältä biisilistalta, johon voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla.

Biisilistaa voi katsella täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wdmxz1-JMtDr0pEEFzqZ9u5A9hll1cSQFNgOReL8zEw/edit?usp=sharing

Laulutuokiot aloitetaan kello 17:00.

Huomaa sijainti.

Facebook


Date: Saturday 4.4.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2nd floor

In karaoke we will be singing songs from Senpai’s song list, which is filled with anime songs, Finnish classics and other great pieces of music. You can make further suggestions for the song list at the karaoke_workshop channel at Senpai’s Discord.

The song list can be viewed here: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wdmxz1-JMtDr0pEEFzqZ9u5A9hll1cSQFNgOReL8zEw/edit?usp=sharing

We’ll start with singing at 17:00.

Please note the location.

Facebook

Posted in Uncategorized | Comments Off on Animekaraoke – PERUTTU/CANCELLED

Ronja Ryövärintytär -vidis (Sanzoku no Musume Ronja) – PERUTTU / CANCELLED

Tapahtuma peruttu!
Event cancelled!

Päivämäärä: perjantai 27.3.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Astrid Lindgrenin klassikkokirjaan perustuen tehtiin anime muutama vuosi sitten, ja Senpailla ei olla sitä vielä katsottu. Nyt on aika korjata tämä huutava virhe ja kokoontua yhteen katsomaan, miten pohjoismaisesta lasten suosikista syntyi anime. Tällä kertaa katsomme poikkeuksellisesti, mutta luonnollisesti, animen ruotsinkielisillä dubeilla. Koko animea emme ehdi katsomaan, koska jaksoja on peräti 26, mutta mikäli tapahtuma kerää suosiota, katsomme myöhemmin loput.

My Anime List
Facebook

Ovet aukeavat kello 17:00 ja anime alkaa tuntia myöhemmin.


Date: Friday 27.3.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

An anime based on a Swedish children’s classic book was made a few years back, but Senpai has yet to watch it. Now’s the time to fix that! This time around we will watch the anime with Swedish dubs. We won’t be able to watch all 26 episodes, but if the event proves popular, we’ll watch the rest later.

My Anime List
Facebook

Doors open at 17:00 and anime begins one hour later.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Ronja Ryövärintytär -vidis (Sanzoku no Musume Ronja) – PERUTTU / CANCELLED

Sailor Moon -vidis (3) – PERUTTU/CANCELLED

Tapahtuma peruttu!
Event cancelled!

Päivämäärä: perjantai 20.3.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Jatketaan Sailor Moonin katsomista. Sailor Moonin kanssa ei ole niin tarkkaa, vaikka et olisi nähnyt sarjaa alusta alkaen, vaan mukaan voi hypätä myös kesken kauden, joten älä harmittele, vaikka jäi ensimmäiset kaksi vidistä väliin. Jatkamme sarjaa jaksosta 27.

My Anime List
Facebook

Ovet aukeavat 17:00, anime alkaa 18:00.


Date: Friday 20.3.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

We’ll continue watching Sailor Moon. With Sailor Moon it is not so important that you’ve seen all the episodes, so even if you didn’t see the episodes in the first two video nights, you are able to come and watch these. We’ll continue from episode 27.

My Anime List
Facebook

Doors open at 17:00, anime begins at 18:00.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Sailor Moon -vidis (3) – PERUTTU/CANCELLED

Kevätkokous, animemusavisa & hengailua / General Meeting, anime music quiz & hangout

Päivämäärä: perjantai 13.3.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Tervetuloa Senpain kevätkokoukseen 2020! Kevätkokouksessa esitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan lausunto. Tämän jälkeen kokouksessa päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä edellisen vuoden hallitukselle. Tarkempaa tietoa kokouksesta on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse.

Kevätkokouksensa jälkeen Senpai jatkaa iltaa seurustellen jäsentenistön kesken. Paikalle saapuvia suositellaan varautumaan iltaan tuomalla mukanaan pientä purtavaa ja juomista. Suurin osa tätä iltaa kuluu yhdessä animesta ja mangasta rupatellen, mutta mukaan on mahdutettu myös animemusavisa.

Tunnistatko hyvin katsomiesi sarjojen alkutunnusmusiikin? Entä kiivaimpien taisteluiden taustalla soivat melodiat? Musavisasta löytyy biisejä kattavasti läpi 2010-luvun ja soitamme biisejä niin vuosikymmenen ehdottomista klassikkoanimeista kuin vähemmälle huomiollekin jääneistä sarjoista.

Visa aloitetaan, kun kevätkokous on saatu purkkiin, eli arviolta noin kello 18:30 ja kestää noin kaksi tuntia. Visan jälkeen jatkamme vapaamuotoisella illanviettolla.

Kevätkokous alkaa jo kello 17:00, joten jos haluat olla mukana valmomassa viime vuoden toiminnan olevan seuran edun mukaista, seuraa Terrakodille jo tuolloin!

Facebook


Date: Friday 13.3.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Welcome to the annual spring general meeting 2020 of Senpai. At the meeting we will present the previous year’s annual report and financial statements as well as the statement of the auditor. Thereafter, the meeting will decide on the approval of the financial statements and discharge of the previous year’s Board. More information about the meeting has been sent via email to all Senpai members.

After the spring meeting of the club, Senpai will continue the night with hangout. Everyone who arrives is adviced to bring some snacks and something to drink. Most of the evening will be discussions about anime and manga with other members, but an anime music quiz is also included.

Do you recognize the opening theme of the anime you’ve seen? How about the melodies playing in the background of the battles most epic? The songs are from the past decade and include music from the best classics but also some anime that was left with less attention.

The quiz begins after the general meeting around 18:30 and lasts for approximately two hours. After the quiz we shall continue with informal social evening.

The spring meeting starts at 17:00, so if you want to be there to ensure that Senpai’s activities were to the best interest of the society, be at Terrakoti already at that time.

Facebook

Posted in Uncategorized | Comments Off on Kevätkokous, animemusavisa & hengailua / General Meeting, anime music quiz & hangout

Animesuositusilta / Anime Recommendation Night

Päivämäärä: perjantai 6.3.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Mikä oli sinun suosikkisarjasi viime vuosikymmenellä?

Tässä vidiksessä Senpain jäsenet pääsevät suosittelemaan toisilleen omia 2010-luvun suosikkejaan, joita ei olla jo katsottu viimeaikaisissa Senpain tapahtumassa.

Keräämme vidikseen kymmenkunta sarjaa, joista katsomme kaikkia yhden jakson. Suuntaa Senpain Discordiin kanavalle videoiltapaja, ja kerro näkemyksesi siitä, mitä sarjaa meidän pitäisi katsoa.

Ovet aukeavat kello 17 ja animea aletaan katsoa tuntia myöhemmin. Illan alkuun katsomme kaikille soveltuvia sarjoja, mutta loppua kohden valikoimaan sisältyy sarjoja, jotka eivät sovi kaikkein nuorimmille.

Facebook


Date: Friday 6.3.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

What was your favourite anime last decade?

In this video night Senpai members get to recommend to each other their own favourites from the last decade that have not been watched recently in Senpai events.

We will collect around 10 different series and watch one episode each. Come and tell us what series you would want to watch at this video night on Senpai’s Discord server on channel videoiltapaja.

Doors open at 17:00, and the anime begins one hour later. In the beginning of the night we’ll watch series that are great for everyone, but near the end of the event we will also see a few series that are not suitable for children.

Facebook

Posted in Uncategorized | Comments Off on Animesuositusilta / Anime Recommendation Night