Jäsenedut / Medlemsförmåner

Museion ry:n jäsenenä pääset osallistumaan mielenkiintoisille ekskursioille, seminaareihin ja illanistujaisiin. Halutessasi voit myös tulla mukaan Museionin toimintaan aktiivisemminkin ja osallistua mm. hallitustoimintaan, myyjäisten järjestämiseen sekä Kuriositeettikabi.net -verkkolehden toimittamiseen. Kopo-toimintaan osallistumalla pääset osallistumaan opiskelijoiden edunvalvontaan ja vaikuttamaan myös museologian opetukseen ja sen kehittämiseen.

Museionin hallitustoiminnassa saat uusien ystävien ja mukavien elämysten lisäksi kokemusta kokouskäytännöistä, organisoinnista ja muista luottamustehtävistä. Näistä kaikista on hyötyä työelämässä!

Ja mikä hienointa, Museionin opiskelijajäsenenä pääset ilmaiseksi moniin museoihin, jotka haluavat edistää museologian ja museoalan kehittymistä. Tämä etu on voimassa vain opintojesi ajan, joten näytäthän lippukassalla Museionin jäsenkortin lisäksi myös voimassaolevan opiskelijakortin.

Seuraaviin museoihin on ilmainen sisäänpääsy Museion ry:n jäsenkorttia (ja voimassaolevaa opiskelijakorttia) näyttämällä:

Entré till följande museer är gratis när du visar upp ditt medlemskort (och ett giltigt studentkort):

Aboa Vetus & Ars Nova

Forum Marinum

Naantalin museo

Salon taidemuseo Veturitalli

Satakunnan museo

Sibelius-museo (ei koske maksullisia tapahtumia tai opastuksia)

Suomen maatalousmuseo Sarka

Turun museokeskuksen museot

  • Turun linna
  • Wäinö Aaltosen museo
  • Luostarinmäki
  • Kuralan kylämäki
  • Apteekkimuseo
  • Biologinen museo

Turun taidemuseo

Nämä museot ovat ilmaisia kaikille:

Nautelankosken museo

Raision museo Harkko

Työväenmuseo Werstas