Día de los muertos -sitsit 29.10.

TYYn Meksiko-ryhmä ja Mañana ry. ylpeänä esittävät:
Día de los Muertos –sitsit!

Día de los Muertos on meksikolainen, atsteekkien ja mayojen rituaaleihin pohjautuva karnevaali edesmenneiden kunniaksi. Meksikossa kuolleiden muistopäivänä hautausmaat täyttyvät juhlakansasta. Turussa emme värjöttele hautuumaalla, vaan nostamme fiestahengen sitäkin korkeammalle Osakuntasalissa!

Lukukauden kuumimmat sitsit kustantavat 15 e (alkoholiton 10 e). Hinta sisältää meksikolaistyyppiset alku-, pää- ja jälkiruoat, kolme terävää sekä kaksi miedompaa juomaa. Lisäksi osallistujat saavat karmaisevan upean haalarimerkin sekä ilmaisen sisäänpääsyn ESN:n kanssa yhteistyössä järjestettäviin Día de los Muertos -jatkobileisiin Vegasiin. Osa sitsien tuotosta ohjataan TYYn kehitysyhteistyöhankkeelle Meksikossa.

Ilmoittautuminen karnevaaleihin tästä linkistä.
Mukaan otetaan 60 ensimmäistä, joille lähetetään vahvistusviesti ja maksuohjeet paluuviestinä. 20 paikkaa on varattu Mañanan jäsenille, joten varaa omasi nopeasti!

Osakuntasalin ovet aukeavat keskiviikkona 29.10. kello 18. Vieraiden oletetaan olevan paikoillaan pöydissä viimeistään kello 18.30. Pukeuduthan Día de los Muertos
-hengessä, parhaalle pukeutujalle luvassa palkinto!

Tervetuloa! ¡Bienvenidos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *