Kutu ry:n kulttuuri- ja liikuntasponsorointia voivat hakea yhdistyksen jäsenet. Sponsorointi on rahallinen korvaus pääsymaksusta, jonka yhdistyksen jäsen on tilaisuuteen osallistuessaan maksanut. Sponsorointia myönnetään taidenäyttely-, museo- ja teatterikäynneistä, konserteista, elokuvista, liikuntamaksuista ja urheilutapahtumista sekä hallituksen harkinnan mukaan mahdollisista muista kulttuuri- ja liikuntamaksuista.

Sponsorointia haetaan tapahtuman jälkeen. Sponsorointihakemukseen tulee liittää mukaan pääsylippu tai muu tosite, josta käy ilmi osallistumispäivämäärä ja osallistumismaksun määrä. Täytetty sponsorointihakemus tulee toimittaa yhdistyksen hallitukselle joko suoraan hallituksen jäsenelle tai viemällä se Kutun postilaatikkoon (Sirkkalan Minervassa huone E116, ovesta heti oikealla). Hallitus päättää sponsoroinnin myöntämisestä seuraavassa kokouksessaan.

Kutun kulttuuri- ja liikuntasponsoroinnin myöntämisperusteet:

  • Sponsorointia myönnetään samalle henkilölle korkeintaan kaksi kertaa yhden kalenterivuoden aikana.
  • Sponsorointia myönnetään, kun kaksi tai useampi Kutun jäsentä on osallistunut samaan kulttuuri- tai liikuntatapahtumaan.
  • Sponsorointia myönnetään 1) kertaluontoisiin tapahtumiin (ei esim. salijäsenyydestä tai lippusarjoista) 2) hallituksen harkinnan mukaan myös erilaisista sarjakorteista kyseessä ollessa TYYn tai sen harrastusjärjestöjen järjestämää toimintaa. Ei kuitenkaan koskaan yhdistysten jäsenmaksuista.
  • Sponsorointisumma on 3€, mutta ei koskaan enempää kuin lipun hinta.
  • Sponsorointeja myönnetään yhteensä korkeintaan 150€ kalenterivuoden aikana.

Lataa tästä kulttuuri- ja liikuntatapahtumien sponssilomake.