Toiminta

Edunvalvonta
Kompleksi osallistuu jäsenistönsä etujen valvontaan sekä yliopisto- että ammattiliittotasolla. Yliopistolla koulutuspoliittinen vastaava (Kopo) toimii välittäjänä opintoihin liittyvissä tilanteissa laitoksen ja opiskelijoiden välillä. Yhteydet ammattiliittoihin hoituvat Talentia- ja SYY-vastaavien kautta, jotka myös kuuluvat liittojen opiskelijajärjestöjen hallituksiin.

Tapahtumat ja juhlat
Ainejärjestön toiminnan ytimen muodostavat erilaiset jäsenistölle suunnatut tapahtumat ja juhlat. Vuosittain kokoonnumme yhdessä esimerkiksi sitsaamaan, juhlimaan pikkujouluja ja vappua. Baaribileet yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa saavat meiningin kattoon! Juhlimisen lisäksi virkistäytymään pääsee erilaisissa kulttuuririennoissa tai vaikkapa pyöräretken muodossa. Olutseura (FB) kokoaa maltaisen ystävät yhteen ja Rahvaan Musiikin seurassa (FB) pääsee kajauttamaan karaokea sydämensä kyllyydestä. Viiden vuoden välein Kompleksilaiset kokoontuvat fiineihin vuosijuhliin, seuraavat järjestetään vuonna 2018!

Liikuntavuoro
Kompleksilla on varattuna liikuntavuoro Iskerin liikuntahallissa yhdessä Sklubin ja Dialectican kanssa. Vuoro on avoinna kaikille jäsenille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki pelaamisesta innostuneet, suuntaa siis Iskeriin tiistaisin kello 18-19! Liikuntavuorolaiset tavoittaa Facebookista.

Kompleksin toimisto
Kompleksin toimisto on avoin hengaus- ja kohtaamispaikka kaikille kompleksinmielisille. Tarjolla on kahvia, tietokone ja tulostusmahdollisuus, sekä taatusti hyvää ja mielenkiintoista seuraa! Hallitus päivystää toimistolla kahvin ja pullan merkeissä joka toinen keskiviikko klo 11:45-12:15. Ja toimiston löydät tietenkin myös Facebookista!

Excursiot
Kompleksin matkassa pääsee myös mielenkiintoisiin paikkoihin! Excursiot voivat suuntautua niin kotimaan kiinnostaviin yritys- ja kolmannen sektorin kohtaisiin, kuin myös ulkomaille! Keväällä 2015 Kompleksi suunnisti itänaapuriin Pietariin, jossa vierailtiin muun muasse paikallisessa ihmisoikeusjärjestössä. Mikäli sinulla on jokin idea siitä, missä kompleksilaisia voisi kiinnostaa vierailla, ota yhteys kulloisenkin hallituksen Excursio-vastaavaan!

Hallituksen kokoukset
Kompleksin hallitus kokoustaa noin kerran viikossa, kokouksiin on tervetullut tutustumaan ja osallistumaan myös hallituksen ulkopuolinen jäsenistö. Puheenjohtaja lähettää kokouskutsun Kompleksin sähköpostilistalle, mutta mikäli olet epävarma seuraavan kokouksen ajankohdasta tai sijainnista, laita ihmeessä sähköpostia vaikkapa Helille (heli.o.jamsen(at)utu.fi).

Tervetuloa mukaan toimintaan!
Pysyt parhaiten perillä tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista liittymällä  Kompleksin sähköpostilistalle tai tykkäämällä Facebookistamme!

pikkujoulutyossagrilli