Tervetuloa!

Sosiaalitutkimuksen klubi Kompleksi ry on Turun yliopiston sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö. Kompleksi on aktiivisesti toiminut opiskelijoiden hyväksi ja iloksi jo yli neljäkymmentä vuotta, vuodesta 1973. Jäsenistö on toki monesti vaihtunutta, mutta tutut keltaiset haalarit voit vuodesta toiseen bongata sieltä missä tapahtuu.

Nykyään Kompleksin toiminnan ytimessä ovat monipuoliset tapahtumat jäsenistölle. Vuoden mittaan kompleksilaisia kutsutaan muun muassa fuksiviikon tapahtumiin, pikkujouluihin, vapun rientoihin ja sitsaamaan. Poikkitieteellisyyden nimissä  sitsejä ja bileitä järjestetään  myös yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa, ja osaa otetaan myös yhteiskunta- ja kasvatustieteiden kattojärjestön Indexin toimintaan. Juhlimisen ja hauskanpidon lisäksi Kompleksi on aktiivisena mukana vaikuttamassa opiskelijoiden hyvinvointiin ja oikeuksien toteutumiseen niin yliopistossa kuin työmaailmassakin.

Haluamme kehittää ainejärjestöstämme entistä enemmän jäsenistömme näköistä, ja tarjota toimintaa, joka innostaa, kiinnostaa ja mahdollistaa opiskelijoiden tutustumisen toisiinsa. Toimintaa tehdään siis jäsenistölle ja jäsenistön ehdoilla, joten hyvät, hauskat ja hullut ideat toiminnan kehittämisestä otetaan hallituksessa ilolla vastaan!

vuju fuksitedustus

Yhdistyksen säännöt  Yhteys ja palaute * In English

AJANKOHTAISTA

1 month ago

Kompleksi ry

Moikka kompleksilaiset! 💛 Kompleksin spreadahirt kauppa suljetaan ensi viikon keskiviikkona 25.4. Jos siis mielit vielä tilata kompleksin uudella tai vanhalla viikinkilogolla college paidan, niin tee se pian! 😍
shop.spreadshirt.fi/kompleksi/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Kompleksi ry

Kompleksin hallitus kiittää sydämellisesti kaikkia vuosijuhliin osallistuneita ja merkkipäivänä muistaneita. Teitte juhlista ikimuistoiset 💛
📸 Leo Kääriäinen
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Kompleksi ry

Tänään on se kauan odotettu päivä! Onnea 45-vuotias kompleksi 💛🖤 Vielä muistutus huomisen silliksestä. Käytössä on sauna, joten jos tahdot käyttää sitä, niin pakkaa saunakamppeet mukaan. Lisäksi olisi hyvä varata pieni määrä käteistä mukaan. Nähdään illalla! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Kompleksi ry

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Kompleksin vuosijuhlista ja tässä vastauksia eniten askarruttaviin kysymyksiin:

K: Mistä saan lisää tietoa etiketistä?
V: Ennakolta kannattaa tutustua esimerkiksi Indexin etikettiohjeistukseen (index.utu.fi/60/?p=11).

K: Miten pääsen iltajuhlasta jatkoille?
V: Göranin edestä lähtee bussikuljetus jatkoille 23.00 ja 23.15. Nämä kuljetukset ovat juhlijoille ilmaisia.

K: Onko vujuille jotain aihetunnistetta?
V: Virallinen aihetunniste on #kompleksi45.

K: Missä on jatkot?
V: Toby & Fellasissa eli GONGissa Humalistonkadulla. Jatkoille ei siis saa ottaa mukaan omia juomia eikä jatkoilla ole ruokatarjoilua. Jatkopaikassa on illan aikana meille räätälöityjä juomatarjouksia!

K: Mikä on sillis?
V: Akateeminen silliaamiainen, joka järjestetään vuosijuhlien jälkeen salaisessa paikassa. Sillikselle on kuljetus ja sen osallistumismaksu sisältyy illalliskortin hintaan. Kompleksin sillikselle kannattaa ottaa mukaan ainakin bussikortti, vähintään 3 € käteistä, saunatarvikkeet ja omia juotavia. Teemana on viikinki ja pukukoodina haalarit!

K: Mitä silliksellä tehdään?
V: Toivutaan edellisestä illasta, syödään, nautitaan ystävien seurasta ja tehdään muita viikinkiteemaisia asioita! Luvassa on ainakin viikinkiteemaisia uniikkeja siirtotatuointeja, jollaisen saat vain sillikseltä!

#kompleksiry #kompleksi45

Linkki vuosijuhlatapahtumaan: www.facebook.com/events/1327299244083321/?ti=cl
... See MoreSee Less

View on Facebook