Tervetuloa!

Sosiaalitutkimuksen klubi Kompleksi ry on Turun yliopiston sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö. Kompleksi on aktiivisesti toiminut opiskelijoiden hyväksi ja iloksi jo yli neljäkymmentä vuotta, vuodesta 1973. Jäsenistö on toki monesti vaihtunutta, mutta tutut keltaiset haalarit voit vuodesta toiseen bongata sieltä missä tapahtuu.

Nykyään Kompleksin toiminnan ytimessä ovat monipuoliset tapahtumat jäsenistölle. Vuoden mittaan kompleksilaisia kutsutaan muun muassa fuksiviikon tapahtumiin, pikkujouluihin, vapun rientoihin ja sitsaamaan. Poikkitieteellisyyden nimissä  sitsejä ja bileitä järjestetään  myös yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa, ja osaa otetaan myös yhteiskunta- ja kasvatustieteiden kattojärjestön Indexin toimintaan. Juhlimisen ja hauskanpidon lisäksi Kompleksi on aktiivisena mukana vaikuttamassa opiskelijoiden hyvinvointiin ja oikeuksien toteutumiseen niin yliopistossa kuin työmaailmassakin.

Haluamme kehittää ainejärjestöstämme entistä enemmän jäsenistömme näköistä, ja tarjota toimintaa, joka innostaa, kiinnostaa ja mahdollistaa opiskelijoiden tutustumisen toisiinsa. Toimintaa tehdään siis jäsenistölle ja jäsenistön ehdoilla, joten hyvät, hauskat ja hullut ideat toiminnan kehittämisestä otetaan hallituksessa ilolla vastaan!

vuju fuksitedustus

Yhdistyksen säännöt  Yhteys ja palaute * In English

AJANKOHTAISTA

Kompleksi päivystää taas! Tänään 11.45-12.15 toimistossa tarjolla kahvia ja pientä makeaa, tervetuloa🍬 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vielä ehtii mukaan CampusSport Cupin jalkapalloturnaukseen (entinen Sammanmalja)! Pelit pelataan 18.9 alkaen, ne kestävät noin 2-4 viikkoa ja ottelut käydään arkisin klo 14 jälkeen Pansion ja Parkin kentillä. Peliaika on 2x20 minuuttia ja pelaajia kentällä kerrallaan 7+maalivahti.

Aikataulu tarkentuu myöhemmin, mutta mikäli kiinnostuit lähde reippaasti mukaan pelitaidoistasi riippumatta! Ilmoittautumiset mielellään tämän viikon aikana Ilmari Helvalle osoitteeseen iltahe@utu.fi.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lasten mehukestit! Tänään! Lynissä alkaen klo 22.00! Huikean hieno haalarimerkki nopeimmille! ... See MoreSee Less

Lasten mehukestit

September 4, 2017, 10:00pm - September 5, 2017, 3:00am

"Fuksien mehukestit, päättyi iloisesti, Lynin tanssilattia vei päivänsankarit" Kou-lu al-koi ja lap-set o-vat taas kou-lu tiel-lä! So-si-aa-li-tie-tei-den ja po-li-tii-kan tut-ki-muk-sen klubi...

View on Facebook

Hyvä jäsenistö,
Kuten jo tiedätte, meneillään olevan kandiuudistuksen ja syksyllä alkavien kandiopintojen takia olemme keskustelleet sekä Kompleksin että Sklubin tulevaisuudesta joulukuusta 2016 lähtien. Keskustelua hallitusten välillä on jatkettu ja olemme niiden, sekä yhdistymistä koskevan kyselyn tulosten perusteella tehneet suunnitelman järjestöjen tulevaisuudesta. Kyselyyn vastanneista (n=119) selkeä enemmistö suhtautui yhdistymiseen positiivisesti. Vastauksissa nousi esille jäsenmaksun suuruus, koulutuspolitiikan toimivuus sekä halu vaikuttaa uuden järjestön toimintaan sekä nimeen. Esille nousi myös toiveita siitä, että sosiaalityön opiskelijoille olisi oma ainejärjestö.

Ensi syksystä lähtien Sklubi tulee olemaan pohja sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestölle siten, että kaikki uudet fuksit tulevat halutessaan liittymään uuteen järjestöön. Myös nykyiset Kompleksin jäsenet ovat tervetulleita uuteen järjestöön. Uuden järjestön virallisesta nimestä päätetään alkusyksyn ylimääräisessä jäsenkokouksessa. Alkusyksystä tehdään päätös myös uuden ainejärjestön väristä koskien fuksien haalarien ja järjestön lipun väriä. Ainejärjestöjen yhdistymisestä tullaan laatimaan yhdistymissopimus, joka esitetään hyväksyttäväksi sekä Kompleksin että Sklubin jäsenkokouksessa alkusyksystä. Molempien jäsenkokousten ajankohta ilmoitetaan hyvissä ajoin myöhemmin loppukesästä.

Tiedämme, että asia herättää keskustelua ja erilaisia mielipiteitä jäsenistön keskuudessa. Otamme mielellämme vastaan kaikki huolenaiheet ja ajatukset asiaa koskien. Olemmekin jo saaneet paljon palautetta prosessista ja on ollut ilo nähdä miten molempien järjestöjen jäsenistö on aktivoitunut asiassa. Kannustamme ehdottomasti myös osallistumaan alkusyksyn jäsenkokouksiin.

Kesäisin terveisin Kompleksin ja Sklubin hallitusten puolesta,
Heli Jämsén ja Mirka Lappalainen
puheenjohtajat
heorja(at)utu.fi & mlelap(at)utu.fi
kompleksi-hallitus(at)utu.fi & sklubi(at)utu.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook