Tervetuloa!

Sosiaalitutkimuksen klubi Kompleksi ry on Turun yliopiston sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö. Kompleksi on aktiivisesti toiminut opiskelijoiden hyväksi ja iloksi jo yli neljäkymmentä vuotta, vuodesta 1973. Jäsenistö on toki monesti vaihtunutta, mutta tutut keltaiset haalarit voit vuodesta toiseen bongata sieltä missä tapahtuu.

Nykyään Kompleksin toiminnan ytimessä ovat monipuoliset tapahtumat jäsenistölle. Vuoden mittaan kompleksilaisia kutsutaan muun muassa fuksiviikon tapahtumiin, pikkujouluihin, vapun rientoihin ja sitsaamaan. Poikkitieteellisyyden nimissä  sitsejä ja bileitä järjestetään  myös yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa, ja osaa otetaan myös yhteiskunta- ja kasvatustieteiden kattojärjestön Indexin toimintaan. Juhlimisen ja hauskanpidon lisäksi Kompleksi on aktiivisena mukana vaikuttamassa opiskelijoiden hyvinvointiin ja oikeuksien toteutumiseen niin yliopistossa kuin työmaailmassakin.

Haluamme kehittää ainejärjestöstämme entistä enemmän jäsenistömme näköistä, ja tarjota toimintaa, joka innostaa, kiinnostaa ja mahdollistaa opiskelijoiden tutustumisen toisiinsa. Toimintaa tehdään siis jäsenistölle ja jäsenistön ehdoilla, joten hyvät, hauskat ja hullut ideat toiminnan kehittämisestä otetaan hallituksessa ilolla vastaan!

vuju fuksitedustus

Yhdistyksen säännöt  Yhteys ja palaute * In English

AJANKOHTAISTA

Tänään päivystys klo 11.45-12.15 toimistolla pubin 3. kerroksessa! Tulkaa kahville ja keksille. Jos haluat ostaa kangaskassin tai haalarimerkin niin varaathan tasarahan (7€/2,5€) 💛🙌🏼😌 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kompleksi ry päivitti kansikuvansa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Valtakunnalliset Aikuissosiaalityön päivät järjestetään ensi vuonna Turussa Logomossa 31.1.-1.2.2018. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 12.1.
Päivien teemana on "Uudenlaista sosiaalityötä yhdessä rakentamassa" valtakunnallisen Pro Sos -hankkeen sisältöjä mukaillen.

Opiskelijat pääsevät tapahtumaan alennettuun hintaan eli nyt on oiva tilaisuus osallistua tapahtumaan!
... See MoreSee Less

Valtakunnalliset Aikuissosiaalityön päivät 2018 Turussa

January 31, 2018, 10:00am - February 1, 2018, 2:30pm

Tervetuloa Turkuun Valtakunnallisille Aikuissosiaalityön päiville 31.1.-1.2.2018! Päivien teemana on "Uudenlaista sosiaalityötä yhdessä rakentamassa" valtakunnallisen Pro Sos -hankkeen sisält...

View on Facebook

Kompleksi päivystää toimistolla taas tänään klo 11.45-12.15. Tarjolla kahvia ja suklaata☕🍫
Voit myös halutessasi ostaa tasarahalla Kompleksin kangaskasseja (7€) tai haalarimerkkejä (2,5€).
Tervetuloa!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kompleksin toimistolla päivystetään poikkeuksellisesti tänään torstaina 11.45-12.15! Tulethan siis seuraamme nauttimaan kupponen kahvia tai teetä makean syötävän kera.

Päivystyksessä on mahdollista ostaa Kompleksin Turkulainen realisti -kangaskasseja (7 €) ja -haalarimerkkejä (2,5 €) käteisellä, mieluiten tasarahalla. Tuotot menevät vuosiijuhlien järjestämiseen!
... See MoreSee Less

View on Facebook