Kuten jokaisella itseään kunnioittavalla ainejärjestöllä kuuluukin olla, myös Hurmalla on lukuisia vuosittaisia perinteitä, joita hallitus kunnioittavasti vaalii. Hurma ei kuitenkaan ole liiaksi vanhoihin kaavoihin kangistunut, joten uusia perinteitä kehitellään jatkuvasti!

Uusien ja wanhojen bileet

Uusien ja wanhojen bileet aloittavat Hurman akateemisen tapahtumakauden syksyllä pian opintojen alettua. Tarkoituksena on tutustuttaa juuri saapuneet fuksit vanhempiin mediatutkimuksen opiskelijoihin. Tapahtuma on siis rento, seurustelusävytteinen ilta, joka sisältää myös pientä ohjelmaa. Erinomainen tilaisuus tutustua muihin kanssahurmalaisiin, joten osallistuminen etenkin fukseille on enemmän kuin suositeltavaa!

Kastajaiset

Fukseja ei voi hurmalaisiksi sanoa ennen kuin heidät on tähän arvonimeen vihitty (ja jäsenmaksu on maksettu). Hurma järjestää kastajaiset yhteistyössä taiteiden tutkimuksen oppiaineiden ainejärjestöjen kanssa. Ilta sujuu rastikierroksen merkeissä. Kastajaisia ei tarvitse pelätä, sillä tarkoitus ei ole nolata ketään vaan viettää ilta, joka on mukava ja hauska niin fukseille kuin rastinpitäjillekin.

Kekrit

Halloween, tuo amerikkalaisen kulttuurin loinen kotimaassamme, ei jää Hurmaltakaan huomiotta. Halloweenin sijaan suosimme kuitenkin nimitystä Kekrit. Hurma juhlistaa aaveiden yötä vaihtuvalla teemalla, joten kaksia samanlaisia bileitä ei ole eikä tule!

Pikkujoulut

Marras-joulukuussa, kun kaikkien toiveikkaat ajatukset ovat jo kääntyneet kohti joululomaa, myös Hurma haluaa tuoda jäsenistölleen joulumieltä syyslukukauden viimeisten puserrusten aiheuttamaa stressiä lievittämään. Pikkujouluissa jaetaan syksyn Moguli – eli Hurman oma lehti – sekä myydään ainejärjestön jäsenten yhteistyössä valmistamaa seinäkalenteria.

KOMO-juhla

Kaikki on melkein ohi -juhlaa vietetään ennen kuin, no, kaikki on ohi. Siis juuri ennen kuin joululoma alkaa. Kyseinen juhla on järjestetty ensimmäistä kertaa syksyllä 2011.

KAT-juhla

KOMO-juhlan veli, sisko tai molemmat, tai ei kumpikaan, Kaikki alkaa taas -juhla järjestetään, no, kun kaikki on alkanut taas. Eli olemme palanneet enemmän tai vähemmän rentouttavalta lomaltamme.

Kain päivän bileet

Joka vuosi 16.2., Kain nimipäivänä, Hurma juhlistaa tätä hienoa nimeä. Bileet järjestetään vaihtuvalla teemalla. Kait ilmaiseksi sisään!

Hurman vuosijuhlat

Hurman akateeminen vuosi huipentuu varsinaisen kauden puolivälissä, siis loppukeväästä, jolloin järjestetään vuosijuhlat. Eli tavallaan Hurman synttärit. Kyseessä on siis ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista.

 

Kaiken tämän lisäksi Hurma järjestää jäsenistölleen myös muuta ohjelmaa. Olemme käyneet mm. hohtominigolfaamassa, katsomassa elokuvia toistemme luona, saunomassa TYY:n saunalla ja laulamassa karaokea. Useimmiten Hurma tarjoaa bileissään jotain naposteltavaa ja mahdollisesti myös boolia, mutta holittomat on myös huomioitu. Vaikka et siis juuri iloliemestä välittäisikään, olet erittäin tervetullut Hurman tapahtumiin! On myös hyvä muistaa, että esimerkiksi leffailloissa tarkoitus ei ole vetää perseitä olalle vaan viettää mukava ja holiton ilta yhdessä.