Vuosi on lähtenyt käyntiin KAT-bileillä tammikuussa, ja nyt on aika katsoa tulevaisuuteen.

16.2 KAIN BILEET

Ystävänpäivän kunniaksi keltsillä bileet, minne saa ottaa niin monta hurman ulkopuolista kaveria kuin vain haluaa.

23.2 HENKILÖKUNNAN JA OPISKELIJOIDEN BILEET

Tule bailaamaan henkilökunnan kanssa. PS. Älä unohda alkoholia kotiin, jos haluat selvitä Veijon tietovisasta.

27.2 TOM OF FINLAND

Porukalla katsomaan Tom of Finland -elokuvaa.

8.3 JUUSTOVIINILEFFAILTA

Juustoja, viiniä ja hyvä elokuva, mikäpä sen parempaa?

15.3 TAITESITSIT

Sitsaamaan muiden taiteen tutkijoiden kanssa.

18.3 HURMAN AINAISJÄSEN BILEET

Hurma järjestää bileet poikkeuksellisesti lauantaina, jotta myös ainaisjäsenet pääsevät tanssimaan keltsin pöydällä. Olitpa fuksi tai ainaisjäsen, olet tervetullut.

22.3 HURMAN MYYJÄISET SIRKKALASSA

Tule ostamaan herkkuja ja haalarimerkkejä. Myyjäisillä tuetaan hurman toimintaa, ja voimme jatkossakin järjestää lisää mahtavia tapahtumia.

10.4 PIHAPELI-ILTA

Pihapeli-ilta tarjoaa nostalgiaa koulun välitunneilta, kun pelaamme kaikenlaisia leikkejä ja pelejä holittomassa tapahtumassa.

19.4 VUJUT

Odotettujen vuosijuhlien aika on 19.4 mikä tarkoittaa, että nyt pääsee tälläytymään ihan kunnolla.

20.4 SILLIS

Vuosijuhlia seuraa perinteisesti sillis.

28.4 PREVAPPU

Baarikierrokselle hurmalaisten kanssa, vappua varten kannattaa treenata.

30.4 VAPPU

Vietä legendaarinen opiskelijavappu hurmalaisten seurassa, ja tule nauttimaan perinteisestä vappuboolista ja juuri ilmestyneestä mogulista.

Lisäksi luvassa on mm. kaljamiekkailu toukokuussa ja viikolla 14 tai 15 yhteisbileet MoMen kanssa (Turun ammattikorkeakoulun monimediajournalistien yhdistys).

Facebookkiin tulee kaikista tapahtumista tarkempaa tietoa, joten kannattaa seurata tarkasti Hurma ry:n facebook ryhmää. Toivottavasti nähdään kevään tapahtumissa!