Tutustumisilta 1.4.2020

Tutustumisilta 1.4.2020

Tervetuloa tutustumaan Akateemiseen purjehdusseuraan!

Kiinnostaako purjehdusharrastus, mutta et tiedä, miten harrastuksen voisi aloittaa?

Akateeminen purjehdusseura on viimeiset 12 vuotta tarjonnut Turun korkeakoulujen opiskelijoille ja opiskelijanmielisille ihmisille koulutusta purjehdukseen ja merenkulkuun liittyen. Seuramme toimintaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat ja opiskelijanmieliset, eli valmistuminenkaan ei ole este seuraan liittymiselle!
Seuran jäsenmaksu on opiskelijalle vaivaiset 20 €, ja muut maksavat jäsenyydestä 40 €. Seuran jäsenet saavat osallistua jäsenistölle tarkoitetuille iltapurjehduksille seuran omalla H-veneellä.

Tutustumisilta pidetään ravintola Proffan Kellarissa, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 6, keskiviikkona 1.4. klo 18.00 alkaen. Tutustumisillassa pääset kuulemaan seuran toiminnasta tarkemmin sekä tutustumaan muihin seuralaisiin.

Eli mikäli haluaisit aloittaa purjehduksen, tai olet jo kokenut purjehtija, joka etsii uusia purjehduskavereita, tule tutustumaan toimintaamme keskiviikkona 1.4. klo 18.00 alkaen ravintola Proffan kellariin! Tiedotamme tapahtuman yksityiskohdista ja mahdollisista muutoksista esimerkiksi tutustumisillan Facebook-tapahtumassa ja Akateemisen purjehdusseuran Instagram-tilillä.

Tunniste: , ,