Laituripiknik–tutustumisilta LOKAKUUSSA

Laituripiknik–tutustumisilta LOKAKUUSSA

HUOM! Tapahtuma piti järjestää 23.9.2020, mutta siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan lokakuulle. Seuraathan tiedotusta aiheesta!

Kiinnostaako purjehdusharrastus, mutta et tiedä, miten harrastuksen voisi aloittaa? Tai etsitkö vain itsellesi uutta purjehdusporukkaa?  ⛵️

Laituripiknikillä pääset kuulemaan lisää Akateemisen purjehdusseuran toiminnasta sekä ilmoittautumaan syksyllä järjestettäville tutustumispurjehduksille. Laituripiknikillä on rento meininki, joten paikalle voi tulla milloin tahansa klo 18–20 välillä. Huonon sään sattuessa siirrämme tapahtuman sisätiloihin Kortteliravintola Kerttuun (tästä ilmoitetaan seuran somekanavissa).

Tulethan vain terveenä paikalle.

Akateeminen purjehdusseura on viimeiset 12 vuotta tarjonnut Turun korkeakoulujen opiskelijoille ja opiskelijanmielisille ihmisille koulutusta purjehdukseen ja merenkulkuun liittyen. Laituripiknikillä pääset tutustumaan seuran jäseniin sekä seuran sympaattiseen H-veneeseen Hampuusiin.

Eli mikäli haluaisit aloittaa purjehduksen, tai olet jo kokenut purjehtija, joka etsii uusia tuulia, tule tutustumaan toimintaamme laituripiknikille Turun vierasvenesatamaan *myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana*.
Tunnistat meidät pikkuruisesta H-veneestä, jonka kyljessä lukee Hampuusi. 😌

Klikkaa itsesi myös laiturpiknikin Facebook-tapahtumaan!

Kiinnostuitko seuran toiminnasta? Voit ottaa yhteyttä hallitus@akateeminenpurjehdusseura.fi, mikäli haluaisit kuulla lisää tai osallistua seuran aktiivitoimintaan.

Otathan myös seuran somekanavat seurantaan:
Instagram | Facebook

Nähdään laiturilla!
Akateemisen purjehdusseuran hallitus

Tunniste: , , ,